Εκτός ΝΔ με απόφαση Μητσοτάκη ο Αυγενάκης- Παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Λευτέρης Αυγενάκης, διαγράφεται από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και το κόμμα, στον απόηχο του σοβαρού επεισοδίου σε βάρος υπαλλήλου αεροδρομίου.

Ο Πρωθυπουργός παρέπεμψε τον κ. Αυγενάκη στην επιτροπή δεοντολογίας της ΝΔ με αίτημα τη διαγραφή του. Μετά την προβλεπόμενη παροχή εξηγήσεων η επιτροπή θα επικυρώσει την ανωτέρω εισήγηση.

Δείτε: Σοβαρή καταγγελία κατά Αυγενάκη: Χτύπησε υπάλληλο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»!

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο Αυγενάκης επιτίθεται σε υπάλληλο του “Ελευθέριος Βενιζέλος”

«Κακιά στιγμή» για τον Αυγενάκη η επίθεση σε υπάλληλο – Aπό κανάλι σε κανάλι για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα (Βίντεο)

«Ο Αυγενάκης πετούσε καρέκλες, χτυπούσε και φώναζε “έχω ασυλία”»

Όπως αναφέρει η σελίδα ieidiseis.gr, οι εξηγήσεις που έδωσε στον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σταύρο Καλαφάτη, σε ραντεβού τους διάρκειας 15 λεπτών (από το οποίο ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης έφυγε φανερά εκνευρισμένος) και στον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα (η συνάντησή τους είχε διάρκεια 40 λεπτών) δεν κρίθηκαν ως ικανοποιητικές απο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και έτσι εισηγήθηκε τη διαγραφή του.

«Ο Πρωθυπουργός παρέπεμψε τον κ. Αυγενάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ με αίτημα τη διαγραφή του. Μετά την προβλεπόμενη παροχή εξηγήσεων η Επιτροπή θα επικυρώσει την ανωτέρω εισήγηση», αναφέρουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας.

Το σχετικό στίγμα, άλλωστε, είχε δώσει νωρίτερα το πρωί ο Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος αναφερόμενος στο ντροπιαστικό βίντεο που τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο των ελληνικών social media είπε πως «λογικές ‘ξέρεις ποιος είμαι εγώ’, δεν γίνονται αποδεκτές από τον Πρωθυπουργό», τονίζοντας πως τέτοιες περιπτώσεις συμπεριφορών κρίνονται «ακαριαία».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί